Optima Gruppen - Optima Sundhedsforsikring

Formålet med sundhedsforsikringen er at hjælpe dig med at tage hånd om situationen, hvis du rammes af sygdom eller ulykke.

Får du brug for sundhedssystemet, så er det parat til dig. Om det er offentligt eller privat er ikke afgørende, bare du får den bedst mulige behandling i netop din situation. Det er det, vi gør for dig.

Du kan få forsikringen, så den omfatter dig selv, dine børn, din ægtefælle/samlever og jeres børn.

Du skal ikke aflevere oplysninger om dit helbred på forhånd for at komme med. Har du eksisterende helbredsproblemer, kan der være en periode uden dækning herfor.

I 2019 kommer der en masse nye tiltag i forhold til vores sundhedsforsikring. I folderen "Nye tiltag 2019" kan du skabe dig et overblik.

Med en sundhedsforsikring via Optima får du:

Telefonerne betjenes af sygeplejerske i tidsrummet 8-17 alle ugens dage. Ved behov for akut krisehjælp udenfor deres normale åbningstid stilles telefonen automatik videre til deres samarbejdspartner Prescriba. Lægefaglig vejledning i at finde det rigtige behandlingssted – Dansk Sundhedssikring er ikke bundet af aftaler med hverken private eller offentlige behandlingssteder, men søger efter det bedste Hurtig undersøgelse, behandling og operation på private/ offentlige hospitaler Adgang til fysioterapi-, kiropraktor- og psykologbehandling Kontakt optima for flere oplysninger:

Yderligere oplysninger kan fås her på siden eller ved henvendelse til Claus Rasthøj på tlf: 20 75 55 25.

Evt. begæringer skal fremsendes til:

Optima Forsikringsagentur
Kanalvej 154
5000 Odense C
Tlf. 70 27 80 45
E-mail: kontor@optima-gruppen.dk